Närproducerade kläder miljövänligt!

Jag har hittat världens bästa nätbutik för ekologiska kläder till barn; ebbesbutik.se. Besök den du med, om du är intresserad av en stor variation av barnkläder. De har Lipfish kläder, Minymo, Katvig, Pippi, Maxomorra och härliga Wheat barnkläder. Just Wheat kläder är så mjuka! De har en så härlig textur och precis så mjuka som man vill att barnkläder ska vara.

Närproducerat är bäst även till kläder

Alla deras kläder är tillverkade här i Norden. Det är kläder som håller i flera generationer, och som syskon och andra kan ärva, utan att de ser "ärvda" ut, om du förstår vad jag menar. För mig är det också huvudsaken att kläderna är ekologiskt tillverkade. och där tillverkningen inte tär på miljön. Att de är närproducerade innebär ju att de inte har fraktats över halva jordklotet, vilket också är något som vi mer och mer måste tänka på.

Ekologiskt inte ett alternativ utan måste

Vi måste alltmer förhålla oss till jordens resurser och att ge en jord till våra barn som håller i många, många generationer. Det är därför ekologiska kläder inte är ett alternativ bland många, utan ett måste som vi måste böja oss inför. Vi måste tänka miljömässigt och ansvarsfullt och inte bara handla där det är bekvämt. Att handla på nätet är bland det bästa. Då behövs inga lokaler som slukar el. Det enda som vi behöver är ett bredband, en dator och ett kreditkort. Bra, eller hur?

30 Jun 2017