Mjukaste sjalarna

Det bästa jag vet till små barn är filtar och sjalar. Det finns så många användningsområden för dem, särskilt till riktigt små spädbarn. Jag har använt olika sjalar för olika saker, bärsjalar att bära dem i, mjuka filtar att svepa dem i och tunna sjalar som solskydd på vagnen - för att bara nämna några saker. Mitt första råd till nyblivna mammor är att alltid ha någon extra sjal eller filt med sig.

Årets höstpresent åt mig och min bebis

Jag köpte nyss en ny sjal åt mig själv från Mala Alisha som säljer underbara sjalar online. Deras sjalar är gjorda i naturmaterial och är alldeles ljuvliga! Jag har redan en sedan innan och gav mig själv en ny i present nu inför hösten. Man kan klä sig själv i sjalen och sedan använda den för att värma sitt barn, lägga sitt barn på eller täcka sitt barn om det skulle somna. Det är snyggt skönt och oändligt praktiskt!

Jag försöker alltid att köpa kvalitet när jag köper något, även om jag i längsta möjliga mån försöker undvika att handla nya saker. Jag köper det mesta i andra hand annars, men dessa sjalar har förhäxat mig - de är så ljuvliga! - dessutom gillar jag företaget som sådant. Man måste unna sig ibland också och denna sjal kommer jag ha nu i åratal.

Min lilla älskling har redan testat sjalen och den får mer än godkänt - den är tillverkad av finaste silke och ull och är himmelskt mjuk. Den kommer att finnas med vart jag än går hela hösten och vintern.

7 Sep 2018