Haibike som förmånscykel

Allt fler väljer den ekologiska vägen. Det gäller inte bara leksaker och barnkläder utan också i både fritid och jobb. Från att ha varit en fluga för "vänsterfolk" har det ekologiska valet kommit att bli norm. Det är ju vi glada för och som en hjälp tänkte vi tipsa om hur du kan bli mer ekologisk i ditt jobb. Genom förmånscyklar i Stockholm kan du ta ett första kliv mot en bättre planet. Genom det valet kan du välja en cykel framför bilen, om inte alla gånger så i alla fall väldigt ofta. 

Vilken cykel är bäst?

Givetvis så handlar ju det om vad man själv har för önskemål och behov. En del känner att en lådcykel funkar allra bäst medan andra vill ha mountainbikes med kraftiga däck och stötdämpare. Ett cykelmärke som verkar vara populärt är Haibike elcyklar och det beror både på designen (som är rätt läcker) och funktionen med kvalitetsmotor från Yamaha. 

Vinster du gör genom att välja cykeln

Cykeln bör bli ett mer naturligt val för oss alla eftersom det inte håller att åka bil, buss eller tåg överallt. Vi slösar våra naturresurser som om de vore oändliga och det gör att vi är på väg med raketfart mot en framtid där vi kommer ha brist på allt. 

En av de allra största vinsterna med att välja bort bilen är att våra barn och barnbarn får lov att ha en planet de kan leva och frodas på. En annan vinst - här och nu - är att man mår så mycket bättre om man får vara ute i friska luften. 

17 Feb 2021