Machu Picchu-resan kan ändra din livskurs

Har du tittat på resor till Sydamerika förr så har du säkert stött på resebyrån Inca Tours. Detta är resebyrån som specialiserar sig på resor till länder som:

  • Peru
  • Chile
  • Bolivia
  • Ecuador
  • De Karibiska Öarna

Inca Tours har erbjudit unika reseupplevelser till Latin-, Central- och Sydamerika sedan 1984 och även om man erbjöd något utöver det vanliga redan från början så är det inget mot vad man erbjuder idag. Ingen annan resebyrå kan mäta sig med Inca Tours när det gäller resor till denna del av världen.

Upplev Peru och Machu Picchu

När man sluter ögonen och försöker framkalla en inre sinnebild av Sydamerika så är det inte sällan man landar i just Peru. Här finns häpnadsväckande inkaruiner, färgsprakande indianmarknader, spännande natur i form av Amazonasdjungler och spegelblanka Titicacasjön. Det finns ingen ändå på de sinnesupplevelser man har tillgång till i detta mytomspunna land.

En resa till Peru med Inca Tours blir så mycket mer än ett minne för livet, det ändra inte sällan, om än kanske bara litet, livskurs.

Reseinspiration

Du som redan har bestämt dig och kanske sitter med biljetter i handen och inväntar avresedag bör definitivt förbereda din resa genom att läsa reseskildringar av andra som redan upplevt Peru och Machu Picchu. Det finns väldigt många bra reseskildringar från denna del av världen, eftersom resenärerna som tar sig hit ofta har ett större intresse av att göra en resa som lämnar bestående avtryck än de resenärer som varje år åker iväg på All-inclusive charter till Medelhavet eller Thailand.

Varje resa och varje land har sin charm och sitt unika värde, men en resa till Peru är ännu mer än så; den är livsomvälvande.

Ett annat gott råd är att läsa på om Peru och Machu Picchu innan du ger dig iväg, så att du har koll på de viktigaste sakerna o landet - och lär dig gärna några artighetsfraser på spanska!

30 Sep 2015