Hemmamys med stil

 

Jag älskar att handla second-hand eftersom det stämmer med min levnadsfilosofi i övrigt. Man ska återvinna så mycket som möjligt och dessutom har gamla grejer ofta mycket mer charm och stil än nytt. Gamla grejer blir dock allt ovanligare, dels för att många delar min levnadsfilosofi och också återvinner och jagar gamla charmiga grejer, och dels för att hemmen blir fler och de gamla grejerna i proportion blir färre.

Nya pinnstolar - som gamla!

När jag var på jakt efter nya matstolar så vet jag inte hur många loppisar jag besökte och jag vet inte hur mycket jag googlade för att hitta söta, gamla matstolar till pangpris. Jag ville ha klassiska pinnstolar men jag gick bet överallt. Det var surt. Eftersom mitt behov av nya matstolar var ganska akut så valde jag denna gång till slut att köpa nytt och jag hittade jättefina pinnstolar till köket på wegot.se! Jag blev jätteförvånad! Priset var det inget fel på och kvaliteten känns hur bra som helst. Kanske kan mina barn ärva dessa stolar när de får egna hem, måla dem efter eget tycke och smak och sedan föra dem vidare till ommande generationer. Man kan ju alltid drömma, hehe.

Om jag inte vetat att mina matstolar var sprillans nya så hade jag trott att de kommit från gammelmormors kök eller något. Jag är verkligen nöjd! På wegot.se kan man hitta det mesta i möbelväg och det känns skönt att känna till inför nästa gång vi behöver något till hemmet. Givetvis kommer jag i vanlig ordning att kolla in det begagnade urvalet först, men som nödlösning är det ju suveränt!

 

16 Oct 2016