Design från Sverige

En av de allra viktigaste sakerna man kan göra för en hållbar livsstil är att handla närproducerat, det vet vi alla som intresserar oss för ekologiska produkter. Givetvis ska man hålla sig borta från allt kemiskt och man vill inte köpa saker som tvingat fattiga till barnarbete eller hutlöst låga löner. Ändå vill vi ha fina saker, och goda saker att äta, så det gäller att man tar ställning och letar efter etiska sätt att handla och leva.

Svensk smyckesdesign

När du ska köpa en present, eller kanske är på jakt efter något fint till dig själv, så är ett silversmycke alltid rätt. Ett silversmycke av hög kvalitet, designat här i Sverige och tillgängligt att köpa online. Det finns mycket skräp ute på marknaden, men köper man sina smycken, från en butik online man vet står för kvalitet och hantverkspassion så blir ens silversmycke så mycket mer värdefullt i förlängningen. 

En present man kan stå bakom

Ett silversmycke är en perfekt gåva vid dop, konfirmation, studenten och bröllop. Det blir ett minne såväl som ett smycke - något att bära runt halsen/armen/fingret såväl som i hjärtat för kanske resten av livet.

Några mil norr om Göteborg finns CS Design, en liten, passionerad silverdesigner som skapar vackra, tidlösa sivlersmycken till försäljning via sin hemsida: silversmycken.org. Sajten presenterar varje smycke noggrannt och man får tydliga instruktioner till hur köpeprocessen går till. Den som vill handla silversmycken av hög kvalitet bekvämt online har den perfekta lösningen här.

7 Jun 2016